Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Με ποινή “χάδι” και μετάθεση στον τόπο καταγωγής του “τιμωρήθηκε” ο Σφακιανός αλεξιπτωτιστής-“τραγουδιστής”

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Υπό άλλες συνθήκες, η χρήση κινητού στον στρατό τιμωρείται με αρκετές ημέρες φυλακή, ακόμα και στρατοδικείο για εάν αυτή γίνεται εν ώρα υπηρεσίας ή άσκησης.

Ωστόσο, ο Σφακιανός στρατιώτης, Μανώλης Μπούχλης, που έχει γίνει viral αυτές τις ημέρες, παρότι την ώρα που έπεφτε με το αλεξίπτωτο έβγαζε βίντεο και τραγουδούσε (το «Μακεδονία ξακουστή»), «έφαγε» 10 μέρες κράτηση, ενώ μετατέθηκε στα Χανιά, στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR.

Διόλου άσχημα…

Ακόμη, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διευκρινίζει ότι «ουδέποτε έχει απαγορευθεί ή έχει τεθεί θέμα απαγόρευσης ανάκρουσης του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή” από τις στρατιωτικές μουσικές των Ενόπλων Δυνάμεων και εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα».

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]