Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κοκκινομαλλούσα και λεβέντισσα Κρητικιά ξεσήκωσε Αθηναϊκό κέντρο χορεύοντας Μαλεβιζιώτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Κρητικό Κέντρο Ομαλός είναι συνηθισμένο να γίνονται μεγάλα γλέντα και όλοι να  διασκεδάζουν στον ρυθμό της λύρας μέχρι τα ξημερώματα. Υπάρχουν όμως στιγμές που ξεχωρίζουν είτε λόγω των μουσικών που δίνουν το κάτι παραπάνω, είτε λόγω χορευτών που ξεσηκώνουν με τις χορευτικές ικανότητές τους και τις δυνατές φιγούρες. Πως άλλωστε να ανάψει το κέφι σε κέντρο κρητικής μουσικής χωρίς μουσική και χορό που να αξίζει δυνατό χειροκρότημα… Πριν από λίγες λοιπόν, μια γοητευτική κρητικιά ανέβηκε στην πίστα μαζί με φίλους και φίλες για να χορέψουν Μαλεβιζιώτη.

Η ομορφιά της, το κέφι της και οι χορευτικές της ικανότητες τράβηξαν μονομιάς πάνω της όλα τα βλέμματα στο χώρο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook και ήδη μετράει πάρα πολλά likes και σχόλια…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]