Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Μια ρομαντική και νοσταλγική καντάδα στην Κρήτη! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια θαυμάσια ιδέα υλοποίησε ο Προοδευτικός Σύλλογος της Ελούντας, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου. Στην πλατεία και στα σοκάκια του χωριού αναβίωσε τις παλιές καντάδες.

Η πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας κ. Κατερίνα Λεμπιδάκη μας είπε ότι «με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, ο Σύλλογός μας σκέφτηκε να αναβιώσει τις παλιές καντάδες του χωριού μας. Υπάρχει ακόμα ένας επιζών κανταδόρος της παλιάς Ελούντας, ο 83χρονος βιολιστής Δημήτρης Λουκάκης, ο Κουτσουρέλης. Περπατήσαμε όλο το χωριό και όλοι ενθουσιάστηκαν, ακόμα και οι τουρίστες μας. Περάσαμε και από τα καφενεία που είχαν προετοιμάσει ένα κέρασμα».

Πολύ ωραίες οι εικόνες που είδαμε. Χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί σ’ αυτήν την παραδοσιακή μουσική βραδιά, συμμετείχαν και πολλά νέα παιδιά. Η παράδοση συνεχίζεται.
ΛΕΩΝ.Κ.

Βίντεο: Κατερίνα Λεμπιδάκη – Γιώργος Μαυρικάκης
πηγή: anatolh.com
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]