Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Γονιός «πλάκωσε» στο ξύλο καθηγητή για τη χρήση μάσκας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Περιστατικό βιαιοπραγίας γονιού εναντίον καθηγητή έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, το πρωί της Δευτέρας.

Αναλυτικότερα, μαθητής πήγε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο καθηγητής εφαρμόζοντας τον νόμο του ζήτησε να φορέσει την μάσκα την ώρα που έμπαινε στο σχολείο.

Ο πατέρας του μαθητή που τον συνόδευε είπε ότι το παιδί του δεν φοράει μάσκα γιατί είναι εναντίον της χρήσης της, ο καθηγητής εξήγησε πως δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο του σχολείου ο μαθητής  χωρίς μάσκα και τότε ο γονιός χτύπησε τον καθηγητή αρχικά με κουτουλιά και στη συνέχεια με γροθιές.

 


 
Έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του γονέα.

Καταγγελία για το συμβάν εξέδωσε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, όπου αναγφέρει τα εξής:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.
Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

 

*Κεντρική φώτο αρχείου

Πηγή: haniotika-nea.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]