Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νεαρή κρητικιά ξιφομάχος συνεχίζει τις νίκες και εντυπωσιάζει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη έγινε ξανά θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο. Με κάθε ευκαιρία φροντίζει να δείχνει το ταλέντο και να κάνει ευτυχισμένους τους γονείς της…

Η Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων που έγινε στην Αθήνα και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Η 15χρονη Μαρινέλα από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιγάλεω, με προπονήτρια την Έλλη Τσολακίδου, Ομοσπονδιακή Πρωταθλήτρια στο Ξίφος Ασκήσεως, ενώ συνεχίζει να γυμνάζεται και με την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Φουστανάκη.

H μαθήτρια κατέγραψε ακόμα μία διάκριση στο ενεργητικό της. Συνεχίζει να αθλείται παράλληλα με το σχολείο και δηλώνει έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πηγή: e-mesara.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]