Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ανέβηκε στα Λευκά Όρη και έζησε μια εμπειρία που θα την αφηγείται στα εγγόνια του! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα μέρη από άκρη σε άκρη στην Κρήτη που μπορεί να χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη είναι αμέτρητα. Όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά σε κάθε εποχή του χρόνου, όσοι έχουν την θέληση και την ενέργεια να ανακαλύψουν την Κρήτη μπορούν να απολαύσουν μοναδικά τοπία και στιγμές τόσο σε παραλίες όσο και στην ενδοχώρα. Τα Λευκά Όρη και ιδιαίτερα η πανοραμική θέα από το καταφύγιο Καλλέργη, είναι ένα σημείο μοναδικής φυσικής ομορφιάς που έχουν ξεχωρίσει εδώ και χρόνια χιλιάδες ορειβάτες και φυσιολάτρες.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ο Σιμεόν Ταρπόφ που έχουμε μάθει και από άλλα εντυπωσιακά βίντεο με την Κρήτη στο επίκεντρο, αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τα χιόνια του Ιανουαρίου και ανέβηκε μέχρι το διάσημο καταφύγιο στα Λευκά Όρη και κατέγραψε μοναδικά πλάνα. Οι ξεχωριστές χειμερινές εικόνες, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στις χιονισμένες πλαγιές και οι ιδιαίτερες νυχτερινές λήψεις συνθέτουν μία παραγωγή που απολαύσαμε το πρόσωπο της Κρήτης που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι…

Δείτε το υπέροχο βίντεο από την ξεχωριστή αυτή εκδρομή στα Λευκά Όρη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]