Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήρθε στα μέρη μας και έφτιαξε γιγαντο-Ντάκο 1,5 μέτρο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το “vlog” της Σίσσυς Χρηστίδου αποφάσισε να επισκεφτεί την Κρήτη και τα γύρω χωριά του Ηρακλείου, για να γνωρίσει ανθρώπους του νησιού, να ανταμώσει από κοντά την κρητική φιλοξενία, τα έθιμα, τη μουσική και φυσικά τον δικό μας γαστρονομικό κόσμο.

Συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους, άκουσε μαντινάδες, γνώρισε λυράρηδες, χόρεψε, διασκέδασε, αλλά το κυριότερο, μαγείρεψε! Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετείχε στη δημιουργία ενός Ντάκου από Κριθαροκουλούρα, με διάμετρο που έφτανε τα 1,5 μέτρα!

Τι να πρωτοθυμηθώ από το ταξίδι μου στην Κρήτη; Την ζεστή φιλοξενία της “Κρητών Άρτος”? Την υπέροχη Κάτω Βάθεια? Τους λυράρηδες με τις μαντινάδες τους? Το ότι ετοίμασα με τα χεράκια μου τον μεγαλύτερο ντάκο από κριθαροκουλούρα? (Εντάξει, είχα βοήθεια). Αυτά και όλα τα υπόλοιπα θα τα δεις κι εσύ! Enjoy ένα vlog γεμάτο Κρήτη, γεμάτο Αγάπη και Μεράκι!”.

Το είδαμε, το απολαύσαμε, πεινάσαμε!

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]