Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται και η Κρήτη να είναι μια από τις περιοχές με μεγάλο πρόβλημα (σε καθεστώς μίνι lockdown βρίσκεται από σήμερα το Ρέθυμνο, ενώ η παράταση του ίδιου καθεστώτος ανακοινώθηκε και για Χανιά-Ηράκλειο) , απίστευτες εικόνες συνωστισμού καταγράφονται στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο οι επιβάτες είναι σα σαρδέλες κυριολεκτικά όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες αναγνωστών του 902.gr από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

Μία ακόμα απόδειξη ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται… λάστιχο κατά το δοκούν.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που αυξάνεται πλέον η πίεση στα δημόσια νοσοκομεία αφού έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές και οι διασωληνώσεις.

Η τουριστική κίνηση στο νησί μας έχει ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, προσφέροντας έτσι μια «ανάσα» σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού το οποίο βιοπορίζεται στηριζόμενο στις τουριστικές ροές. Ωστόσο, το γεγονός αυτό θα έπρεπε να μας κάνει διπλά προσεκτικούς, καθώς είναι αυτονόητα σημαντικό πως η θετική εικόνα του τουρισμού στην εποχή μας, εμπεριέχει και την απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων που έχουν καθοριστεί. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]