Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δεκάδες συλλήψεις στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είκοσι δύο άτομα, εκ των οποίων 13 άνδρες και 9 γυναίκες, συνελήφθησαν από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου, όταν επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Τσεχίας, Λουξεμβούργου και Αλβανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Τσεχία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες, όλοι αλλοδαποί, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]