Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ήταν τόσο πιωμένος που ανάγκασε το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο Ηράκλειο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πήγαινε για διακοπές στην Τουρκία αλλά μαζί του πήρε και την… αδυναμία του στο αλκοόλ με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Κρήτη.

Ο λόγος για έναν άνδρα από την Πολωνία, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήπιε λίγο παραπάνω στην πτήση του με αποτέλεσμα να φέρει αναστάτωση στο πλήρωμα και στους επιβάτες.

Για λίγη ώρα επικράτησε πανικός μέσα στο αεροπλάνο αφού ο 31χρονος Πολωνός δεν συμμορφωνόταν ούτε στις υποδείξεις του πληρώματος να σεβαστεί τους συνεπιβάτες του και να κάνει ησυχία.

Έτσι, η πτήση από το Άμστερνταμ με τελικό προορισμό το Μπόντρουμ της Τουρκίας έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» όπου αστυνομικοί κατέβασαν τον «άτακτο» Πολωνό από το αεροσκάφος και τον συνέλαβαν.

Πλέον, αντί για διακοπές στο Μπόντρουμ, βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ. του αερολιμένα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]