Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αεροπλάνο «έκοβε» βόλτες πάνω από το Ηράκλειο – Ισχυροί άνεμοι δεν το άφηναν να προσγειωθεί

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Βόλτες πάνω από το Ηράκλειο, προσπαθώντας να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” κάνει εδώ και αρκετά λεπτά το αεροσκάφος που μεταφέρει επιβάτες από την Αθήνα.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 08.25 ωστόσο ο πιλότος, επί 25 λεπτά έκανε “βόλτες” πάνω από το Ηράκλειο.

Πρόκειται για την πρώτη πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο η οποία όμως γίνεται εν μέσω δυσκολιών καθώς οι ισχυροί νοτιάδες δημιουργούν προβλήματα.

Δείτε βίντεο επιβάτη μέσα από το αεροπλάνο:

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, οι πρωινές πτήσεις από Ηράκλειο προς Αθήνα έγιναν κανονικά.

Νεότερη ενημέρωση 09:24

Ο πιλότος, εν τέλει, προσγείωσε το αεροσκάφος στις 08.50, με τους επιβάτες μάλιστα να τον χειροκροτούν για την προσπάθειά του.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Να σημειωθεί ότι οι πρωινές πτήσεις από Ηράκλειο για Αθήνα, έγιναν κανονικά ωστόσο δεν αποκλείεται όσο περνά η ώρα να προκύψουν νέα προβλήματα και με άλλες πτήσεις.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]