Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Συγκλονίζει ο 40χρονος φίλος της Κορίνας: «Εγώ και μόνο εγώ φταίω!» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ραγίζει καρδιές ο φίλος της  Κορίνας που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό 70 – 80 μέτρων τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (11.04.2021). Ο φίλος της και οδηγός του μοιραίου ΙΧ μιλάει στον Alpha και την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου για τις στιγμές αγωνίας μετά από το τροχαίο.

Ο 40χρονος δηλώνει υπεύθυνος για το τροχαίο στη Γαύδο το οποίο κόστισε τη ζωή της 28χρονης Κορίνας, ενώ κι ο ίδιος νοσηλεύεται τραυματισμένος. «Εγώ και μόνο εγώ φταίω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένας άγγελος» λέει με τρεμάμενη φωνή και επισημαίνει πως τη λάτρευε αληθινά: «Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά».

Θυμάται ότι η Κορίνα ήταν ζωντανή και μιλούσανε μέσα στα συντρίμμια του παραμορφωμένου αυτοκινήτου: «Μου έλεγε ότι πονάει πολύ το πόδι της» κι εγώ προσπαθούσα να την ανακουφίσω με κάποια κουβερτούλα.

 

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική περιγραφή:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]