Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Στο λιμάνι στα Σφακιά τα κοπέλια ξέρουν να χορεύουν Κρητικά! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν περνάει πρωινό στο γραφείο που να μην παίζουν κρητικά τραγούδια και να μην ψάχνουμε για δυνατά βιντεάκια στο youtube με κοπέλια και κρητικοπούλες που κατέχουν τους τοπικούς χορούς του νησιού! Είναι η αδυναμία μας και μας καταλαβαίνουν οι περισσότεροι… Σήμερα λοιπόν, τις εντυπώσεις μας έκλεψαν μερικά παλικαράκια από τα Σφακιά που κατέβηκαν με όργανα στο λιμάνι και χόρεψαν με όλη τους την ψυχή!

Ντυμένοι άψογα, όπως βέβαια και οι κρητικοπούλες που περίμεναν την σειρά τους, είχαν όλη την όρεξη και την ενέργεια να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα με πανοραμική θέα της παραθαλάσσιας πόλης. Οι φιγούρες τους όλο ένταση και ο ήχος από τα όργανα εξίσου εξαιρετικός! Δείτε το παρακάτω βίντεο και καμαρώστε τους!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]