Διαφήμιση

XANIA

Τι θα λέγατε για ένα νοσταλγικό «ταξίδι» στα Χανιά του 1970;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πώς γίνεται να παρακολουθήσεις πλάνα από το μακρινό παρελθόν της Κρήτης και να μην γεμίσεις απέραντη νοσταλγία για εκείνα τα ρομαντικά χρόνια; Αν έχεις μεγαλώσει στο νησί είναι δύσκολο να μην αναπολήσεις παλιές εμπειρίες και εικόνες που σε συντροφεύουν μέχρι σήμερα. Ένα σπάνιο βίντεο με λήψεις από τα Χανιά του 1970 έκανε ακριβώς αυτό, μας «ταξίδεψε» για λίγα λεπτά στην παιδική ηλικία πολλών ντόπιων…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Το βίντεο αρχείου από το Υπουργείο Τύπου εκείνης της δεκαετίας αν και σύντομο, μας κάνει μια πολύ ιδιαίτερη «βόλτα» στα πιο γνωστά σημεία της πόλης των Χανίων.

Ξεκινώντας με πανοραμικά πλάνα από το Παλιό Λιμάνι, την περιοχή του Ακρωτηρίου και τον ιστορικό τάφο του Ελευθέριου Βενιζέλου, συνεχίζει προς το εσωτερικό της πανέμορφης Κρητικής πόλης.

Ξεχωρίζουν τα περάσματα από γραφικά στενάκια της Παλιάς Πόλης, πλάνα από τους κεντρικούς δρόμους που τόσο έχουν αλλάξει στην σημερινή εποχή και καθημερινές στιγμές των Κρητικών. Όπως επίσης, οι 50 ετών εικόνες από τους παραδοσιακούς χορούς χορευτών εκείνης της περιόδου από κάποιο πολιτιστικό σύλλογο στα Χανιά.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]