Διαφήμιση

XANIA

Στο Νοσοκομείο δύο παιδάκια μετά τη φωτιά στο σπίτι στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Νοσοκομείο Χανίων σε πολύ καλή κατάσταση πήγαν δύο νήπια μετά την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε σπίτι στα Κουνουπιδιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr τα παιδιά πήγαν στο Νοσοκομείο με του ΙΧ όχημα του παππού τους, ο οποίος έκρινε ότι εφόσον ήταν και τα δύο σε καλή κατάσταση μπορούσε να τα μεταφέρει ο ίδιος για λόγο ταχύτητας ενώ τον δρόμο στο ΙΧ του παππού άνοιγε πυροσβεστικό όχημα.

Τα παιδάκια, τα οποία ήταν μέσα στο σπίτι αλλά σε άλλο δωμάτιο την ώρα του συμβάντος, έχουν υποστεί σύμφωνα με πληροφορίες αναπνευστικά εγκαύματα, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει καμία ανησυχία.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σπίτι ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε πριν επεκταθεί.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]