Διαφήμιση

XANIA

Νέα αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες – 40χρονος βρέθηκε κρεμασμένος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς απαγχονισμένος βρέθηκε γύρω στις 05.30 σήμερα ένας άνδρας στο Σφακοπηγάδι Κισσάμου.

Ο λόγος για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το μοιραίο συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Σφακοπηγάδι Κισάμου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για αλλοδαπό.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τον άνθρωπο στην αποτρόπαιη πράξη ενώ στο σημείο βρέθηκε και το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 40χρονο.

Είναι η δεύτερη αυτοκτονία που γίνεται γνωστή στο νησί λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού στο οποίο ένας άνδρας έπεσε από γέφυρα και αυτοκτόνησε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]