Διαφήμιση

XANIA

Μεθυσμένος Αμερικανός πεζοναύτης προκάλεσε χαμό – Χρειάστηκαν 5 αστυνομικοί για να τον κάνουν… καλά! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά -και ίσως ούτε και η τελευταία- που κάποιος Αμερικανός στρατιωτικός θα μεθύσει και θα… “φροντίσει” να αναστατώσει την παλιά πόλη των Χανίων.

Αμερικανός πεζοναύτης, αφού φρόντισε να πιει ό,τι μπορούσε, κινήθηκε τα ξημερώματα επί της οδού Κανεβάρο, με εργαζόμενους σε μπαρ του Ενετικού Λιμανιού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να τον κυνηγούν αρχικά, αλλά να μη μπορούν να τον κάνουν καλά.

Οι κάτοικοι σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας τις φωνές και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Επί τόπου έφτασε ισχυρή δύναμη, που, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο, χρειάστηκαν αρκετά άτομα για να τον κάνουν καλά και να τον συλλάβουν και ακόμα κι εκείνη τη στιγμή φαίνεται πως η κατάστασή του είναι τέτοια που δίνει… στρατιωτικά παραγγέλματα.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, όπου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προκάλεσε κι εκεί αναστάτωση με τις φωνές και τις αντιδράσεις του.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης που εξασφάλισε το Parakritika:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]