Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μπαράζ τροχαίων τα ξημερώματα – Ανατράπηκε όχημα στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπαράζ τροχαίων έλαβε χώρα στους δρόμους της Κρήτης, τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Το πρώτο τροχαίο, όπως αναφέρει τo neakriti, σημειώθηκε στις Βούτες, στις 23:00 αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανής εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 51χρονος αναβάτης της.

Ο άνδρας υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και ελαφρύ τραυματισμό στα πλευρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 51χρνο στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο περιστατικό στον Κάτω Στάλο στα Χανιά. Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ένας άνδρας ηλικίας 50 έως 60 ετών περίπου. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το πλήρωμα να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στις 23:30 το βράδυ της Τρίτης έλαβε χώρα ακόμη ένα τροχαίο στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, με ανατροπή οχήματος. Η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]