Διαφήμιση

Κόσμος

Τα άγρια άλογα της Ισλανδίας είναι πανέμορφα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Άλογα που ακουμπούν με τρυφερότητα το ένα το άλλο. Άλογα που μοιάζουν να… ξεκαρδίζονται. Άλογα που ξαπλώνουν στο χορτάρι και δείχνουν τρισευτυχισμένα. Άλογα που παίζουν ή στέκουν υπερήφανα με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Ισλανδίας.

Ο Ισλανδός Bragi J Ingibergsson βγάζει φωτογραφίες αλόγων από τότε που ήταν παιδί και αποτύπωσε στον φακό του αυτές τις μοναδικές στιγμές.

«Μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω άλογα, είναι πολύ παιχνιδιάρικα. Δεν μπορώ να τα κάνω να χαμογελάσουν, είναι θέμα τύχης και υπομονής να τα πετύχεις χαμογελαστά στις φωτογραφίες. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και να πολύ χρονοβόρο το να βγουν καλές φωτογραφίες» λέει ο 55χρονος στη Daily Mail.

«Πολλά από τα άλογα ζουν σε ορεινές περιοχές με μεγάλη ελευθερία. Μου αρέσει πολύ η αλληλεπίδραση μαζί τους αλλά η υπομονή είναι το κλειδί και βοηθά όταν φωτογραφίζεις τις μεταξύ τους στιγμές» καταλήγει.

 

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]