Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να πέρασε με καλό για την εποχή καιρό, αλλά αισθητή θα είναι η αλλαγή από το απόγευμα της Δευτέρας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο αναλυτικά, «οργανωμένοι νεφικοί σχηματισμοί που έρχονται από τα Βαλκάνια θα απασχολήσουν τη χώρα από το βράδυ της Δευτέρας και κατά κύριο λόγο την Τρίτη και θα δώσουν αυτή την εξπρες κακοκαιρία. Τα φαινόμενα θα αφορούν περιοχές που βρίσκονται προς το Αιγαίο.

Από το απόγευμα της Δευτέρας και κυρίως από το βράδυ αναμένουμε την επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά. Η κακοκαιρία θα δώσει βροχές αλλά και χιόνια ακόμα και σε χαμηλα υψόμετρα και καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Ωστόσο, η νέα κακοκαιρία δεν θα κρατήσει ευτυχώς για πολύ. «Θα είναι μια εξπρές χειμερινού τύπου μεταβολή του καιρού η οποία θα υποχωρήσει μέσα στην Τετάρτη» καταλήγει ο κ. Μαρουσάκης.

Δείτε αναλυτικά:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]