Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η τουρκική ακτοφυλακή παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λίγες ώρες πλέον πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, η τουρκική ακτοφυλακή δεν σταματά τις προκλήσεις στο Αρχιπέλαγος, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.

Το πρωί της Κυριακής (13/06), περιπολικό σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής παρενόχλησε σήμερα το πρωί περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στο ελληνικό σκάφος.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός μέλους τους πληρώματος.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]