Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώην συνεργάτης Λιγνάδη: «Μου έστελνε μηνύματα τα ξημερώματα» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open μίλησε ο νεαρός Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, ο οποίος υπήρξε για λίγους μήνες χορευτής στο μιούζικαλ «Billy Elliot», το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης το 2015, έχοντας κάνει ανοικτή οντισιόν σε ανήλικα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 ετών. Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος συγκλονίζει με την απλότητα που περιγράφει τα όσα είχαν συμβεί στο πλαίσιο της παράστασης και στις πρόβες με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο νεαρός χορευτής είπε στην κάμερα της εκπομπής του Open: «Ήμουν χορευτής στην παράσταση Billy Elliot και δεν πιστεύω στην αθωότητά του Λιγνάδη. Γιατί να βασανίζει αθώες ψυχές; Όταν πρωτοάκουσα όλη αυτή την υπόθεση δεν έπεσα από τα σύννεφα. Υπήρχαν φήμες και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι: πώς γίνεται εγώ που είμαι άσχετος με τον χώρο και που είχα συμμετάσχει για λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και άτομα υπεύθυνα να μη γνωρίζουν. Ή άτομα που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μην έχουν κάνει ποτέ κάτι.

Ο ίδιος ο κύριος Λιγνάδης είχε πει αν θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς για να μου κάνει μία πρόταση. Έτσι μου είχε πει, θυμάμαι ότι είχα παγώσει μόνο και μόνο από αυτό. Είχα νιώσει μία απειλή, ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας που γινόταν στο πρώτο χώρο στη Δροσοπούλου στην Κυψέλη και ήμασταν μπροστά σε όλους.

Μου είπε “μία από αυτές τις μέρες να πάμε για ένα ποτό εδώ κοντά κάπου” και να μου μιλήσει. Το είχα αποφύγει και δεν συνέβη ποτέ. Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα μετά στο Facebook ξημερώματα. Την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα τα βρήκα και ήταν κάπου 2:00 – 3:00 τη νύχτα όταν τα έστειλε. Ήμουν όσο πιο απόμακρος μπορούσα. Είχα μόλις κλείσει τα 20 και είχε ειπωθεί σαν αστείο – σε εισαγωγικά αστείο – ότι εγώ είμαι μεγάλος για αυτόν.

Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα. Θυμάμαι κάθε φορά που μίλαγε, θυμάμαι ότι προσπαθούσε να κάνει πολλά πράγματα να ακουστούν «βρώμικα». Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση στον θίασο γιατί χρησιμοποιούσε πολλές βωμολοχίες και υπήρχαν πολλά ανήλικα παιδιά. Κάθε φορά υπήρχε ένταση και μου προκαλούσε κάτι αρνητικό. Δεν πιστεύω στην αθωότητά του. Μιλάμε για παιδιά. Μιλάμε για παιδιά… πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ένα άτομο βρίσκει ευχαρίστηση σε κάτι τέτοιο» είπε ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος.

Billy Elliot : Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το μιούζικαλ που είχε ανεβάσει ο Λιγνάδης

Η παράσταση ανέβηκε το 2015 και ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε πραγματοποιήσει οντισιόν σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας, αναζητώντας το παιδί που θα υποδυόταν τον πρωταγωνιστή «Μπίλι Έλιοτ».

Η οντισιόν είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015 και το ενδιαφέρον των νεαρών ηθοποιών ήταν μεγάλο. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες περίπου 100 ήταν τα ανήλικα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 ετών που συνοδευόμενα από τους γονείς τους, έλαβαν μέρος στην ακρόαση.

Από την παράσταση Μπίλι Έλιοτ

Για το γνωστό μιούζικαλ «Μπίλι Έλιοτ» του Λι Χολ, σε μουσική Έλτον Τζον ο Δημήτρης Λιγνάδης έψαχνε να επιλέξει «τον καλύτερο από τους καλύτερους απ’ όλη την Ελλάδα» όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης σκηνοθέτησε την παράσταση με πρωταγωνιστές τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου, τον Αποστόλη Τότσικα, τη Νίκη Παλικαράκη και την Τιτίκα Στασινοπούλου.

Τρία αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών υποδύονταν το ρόλο του μικρού Βρετανού, ο οποίος, το 1984, με φόντο την απεργία των ανθρακωρύχων, δίνεται ολόψυχα στο αληθινό του πάθος: τον χορό.

Εκτός από τα θετικά σχόλια για τη σκηνοθεσία υπήρξαν και αρνητικές κριτικές και αντιδράσεις για το περιεχόμενο του μιούζικαλ, αναφέροντας ότι περιείχε βωμολοχίες και απρεπή «μηνύματα».

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]