Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Διασωθέντας καταγράφει την φωτιά να περνάει από πάνω του στο Μάτι Αττικής | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συγκλονίζει το βίντεο ντουκουμέντο από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας από το Μάτι Αττικής. Ένας από τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν πάνω στην διαδρομή που ακολούθησε η φωτιά, κατέγραψε απίστευτες εικόνες έξω από το σπίτι του που είχαν περικυκλώσει τα πύρινα μέτωπα. Αν και ξεκίνησε προς ασφαλή κατά την εκτίμησή του κατεύθυνση, επέστρεψε πίσω στο σπίτι προκειμένου να σώσει το κατοικίδιό του από την απειλή. Λίγες στιγμές αργότερα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αντιλήφθηκε πως ήταν πλέον αποκλεισμένος από την φωτιά και δεν είχε διέξοδο…

Ανάμεσα στα τόσα βίντεο που έχουμε παρακολουθήσει τις τελευταίες ημέρες, το συγκεκριμένο κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Ο κάτοικος της περιοχής κατάφερε από θαύμα να γλιτώσει από την φωτιά η οποία πέρασε πάνω από το εξοχικό μεταφερόμενη από δέντρο σε δέντρο. Ο ήχος από τις τεράστιες φλόγες νομίζεις πως είναι από ταινία μα είναι πέρα για πέρα αληθινός!

Παρακολουθείστε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]