Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Με κρητική μαντινάδα έκανε την πιο μαγική πρόταση γάμου! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η φαντασία και η πρωτοτυπία είναι πολύ σημαντικές αρετές στη ζωή. Ιδιαίτερα όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις μία από τις πιο κομβικές κινήσεις της ζωής σου: να ζητήσεις από την γυναίκα που αγαπάς να σε παντρευτεί. Οπότε το να το κάνεις με μια κρητική μαντινάδα κρίνεται ως ο πλέον ευφάνταστος τρόπος!

Η ιστορία στην οποία αναφερόμαστε έγινε πολύ πρόσφατα σε ένα λεωφορείο που πήγαινε προς τα Ιωάννινα. Εκεί ένας υποψήφιος γαμπρός θέλησε να ζητήσει την καλή του σε γάμο. Στο όχημα ήταν παρών και ο Κρητικός μουσικός, Μανώλης Αγγελάκης, ο οποίος ανέλαβε δράση: ξεκίνησε να παίζει τη λύρα του και να τραγουδάει τη μαντινάδα που είχε γράψει ο γαμπρός για την αγαπημένη του.

Όταν εκείνος εμφανίστηκε με μία ανθοδέσμη μπροστά στην κοπέλα, εκείνη είπε το πολυπόθητο (και αναμενόμενο μετά από τέτοια ευφάνταστη πρόταση) «ναι»!

Δείτε το βίντεο με τη μαντινάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]