Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο: Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μήνυμα κυριαρχίας στο Αιγαίο

Άνδρες της ομάδας Καταδρομών μαζί με βατραχανθρώπους του λιμενικού βούτηξαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Μεγίστης στο ακριτικό Καστελόριζο και άπλωσαν την μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία στα χρονικά.

 Πρόκειται για τη σχεδόν 20 τετραγωνικών μέτρων ελληνική σημαία που ποντίστηκε, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής του χριστιανισμού, των Θεοφανίων.

Σε βάθος περίπου 1 μέτρου από την επιφάνεια της θάλασσας, με σφραγισμένα μπιτόνια και βαρίδια κατάφεραν να παραμείνει επί ώρες αναπτυγμένη η γαλανόλευκη.

Καταδρομείς και λιμενικοί έστειλαν με αυτόν τον τρόπο ένα ξεκάθαρο μήνυμα κυριαρχίας με πολλούς αποδέκτες, υπενθυμίζοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για την υπεράσπιση της διεθνούς κατοχυρωμένης ελληνικής κυριαρχίας.

Δείτε φωτογραφίες που μετέδωσε ο Ant1:

Πηγή:www.newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]