Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Σφακιανή ομελέτα με κολοκύθια και ανθόγαλο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μία παραδοσιακή και γρήγορη κρητική συνταγή!

Υλικά

  • 2 κιλά κολοκύθια
  • 600-800 γρ. ανθόγαλο
  • 400 γρ. γάλα
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 1 μάτσο άνηθο
  • 8 αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε 8 ομελέτες με 1 αυγό, λίγο γάλα, 25 γρμ. αλεύρι έκαστη.  Τηγανίζουμε τα κολοκύθια 200 γρμ. ψιλοκομμένα. Όταν ροδίσουν αφαιρούμε το λάδι και ρίχνουμε 200 γρμ. ανθόγαλο, 100 γρμ. γάλα, αλάτι, πιπέρι μέχρι να δέσουν.  Βάζουμε στο πιάτο μια ομελέτα, επάνω τα κολοκύθια, ανθότυρο και επάνω την άλλη ομελέτα.  Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο.

 

 

Πηγή: cretanfoodnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]