Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Ρυζόγαλο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εύκολο και νόστιμο γλύκισμα που αρέσει σε όλους!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 κούπες γάλα
  • 1/2 κούπα ρύζι γλασέ
  • λίγο αλάτι
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 2 κουταλιές του γλυκού κορν-φλαουρ.
  • κανέλα

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζετε το ρύζι να βράσει στην κατσαρόλα με μια κούπα νερό και λίγο αλάτι.
  2. Ταυτόχρονα ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη για να λιώσει. Από τις 4 κούπες γάλα κρατάτε τη 1/2 κούπα εκτός, στην οποία θα διαλύσετε τις 2 κουταλίες κορν-φλαουρ και τη βανίλια.
  3. Μόλις βράσει το ρύζι και πιει το νερό ρίχνετε το γάλα με τη ζάχαρη. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  4. Στη συνέχεια ρίχνετε το γάλα που έχετε κρατήσει κι έχετε διαλύσει το κορν-φλαουρ και τη βανίλια. Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να πήξει (θα το δείτε με το μάτι).
  5. Μοιράζετε στα μπολάκια και ρίχνετε από πάνω κανέλα. Βγαίνουν περίπου 6-7 μπολάκια (ανάλογα το μέγεθος)

Καλή επιτυχία!!

 

Πηγή: sintagespareas

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]