Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Μους σοκολάτας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Υπέροχη, γνήσια βέλγικη μους!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 αυγά
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 – 70 γρ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
  2. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.
  3. Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.
  4. Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
  5. Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.
  6. Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
  7. Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!

 

 

Πηγή: sintagespareas

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]