Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Οι 10 τροφές που καταπολεμούν γρίπη και κρυολόγημα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών υπάρχουν πάνω από 200 ιοί που σχετίζονται με το κρυολόγημα και που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να σας στείλουν στο νοσοκομείο με πνευμονία, άσθμα ή λοίμωξη του αυτιού.

Ο ιός της γρίπης είναι πολύ επικίνδυνος καθώς πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πεθαίνουν λόγω των επιπλοκών.

Για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, βάλτε στη διατροφή σας τα παρακάτω:

Κοτόσουπα

Η κλασική συνταγή της μαμάς για την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων του κρυολογήματος είναι και η πιο σοφή. Όχι μόνο επειδή παρέχει στον οργανισμό τα απαραίτητα υγρά για να καταπολεμήσει τους ιούς, αλλά και γιατί μειώνει τη φλεγμονή που προκαλεί τα συμπτώματα. Η ευεργετική της δράση οφείλεται στο συνδυασμό των λαχανικών και του κοτόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]