Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

273 Shares

Τι σημαίνει Κρητική, λεβέντικη, προοδευτική χειραψία θέλησε να δείξει ένας μέχρι τα μπούνια Κρητικός στον Αλέξη Τσίπρα, που τόλμησε να πάει στο Αρκαλοχώρι με γυμνά χέρια.

Ο Κρητίκαρος, αγνώστου ηλικίας, μπορεί 80, μπορεί 40, στρίμωξε για τα καλά τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για αυτόγραφα και δηθενιές, αλλά για να του σφίξει το χέρι και να το πάρει σπίτι του, βουλώνοντας τα στόματα των απολιτίκ επιχειρημάτων περί αριστερόστροφης χείρας βοηθείας και ρουσφετολογίας σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των ψηφοφόρων της.

Με γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και δερματινιά, όπως πρέπει να υποδέχεται έναν πολιτικό αρχηγό κάθε Κρητικός ψηφοφόρος που σέβεται τον εαυτό του, σκέπασε την παλάμη του αποσβολωμένου Τσίπρα για μία χειραψία, η οποία κράτησε λίγο περισσότερο από αυτή που θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μία σουρεάλ σκηνή από το μέλλον.

Μάλιστα, αρπάζοντας την ευκαιρία από τα ακροδάχτυλα, μαζί με τους μώλωπες, θέλησε να τον γεμίσει και με υπαρξιακά ερωτήματα για το ποιόν του: ΙΝΤΑ ΣΕ ΚΑΜΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ“, ήταν το ρητορικό -και εύλογο να προσθέσουμε- ερώτημα, αφού για πρωθυπουργό τον θέλει, όχι για πρόσκοπο.

Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε στην Αθήνα με πολλαπλά κατάγματα στο χέρι, τα οποία δεν υποχώρησαν παρά τις προτροπές του θερμόαιμου ψηφοφόρου “να του βάεις λίγου τσίπουρο να γιάνει”.

Φήμες που θέλουν τα “κρακ” στο ακόλουθο βίντεο να είναι αληθινά διαψεύδονται. Αντιθέτως, το Daynight επιβεβαιώνει πως όσα διαβάσατε παραπάνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι πέρα για πέρα αληθινή…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap