Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

1.5K Shares

Όμορφα τα γνωστά μας Κρητικά γλέντια που όλοι απολαμβάνουμε, αλλά είναι κάποιες συγκεκριμένες στιγμές  τους που αποκτάνε ιδιαίτερη αξία. Στιγμές που προκαλούν άπειρα συναισθήματα και δικαιολογημένα κάνουν τον γύρο του ίντερνετ με την πρώτη δημοσίευση. Αυτό ακριβώς συνέβη και πριν λίγες ημέρες στο κέντρο διασκέδασης Ομαλός όταν μια μερακλίνα Κρητικοπούλα πήρε το μικρόφωνο από τους τραγουδιστές…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Εκεί που όλα κυλούσαν όπως συνήθως στον Ομαλό και το κέφι είχε «ανάψει», ξαφνικά μια μικρούλα μερακλίνα βρέθηκε δίπλα στην ορχήστρα και θέλησε να δείξει σε όλους πόσα κρητικά τραγούδια γνώριζε! Με άνεση και χάρη, η όμορφη Κρητικοπούλα ανέλαβε τον ρόλο της τραγουδίστριας μαζί με τους Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη που παρακολουθούσαν με χαμόγελο και περηφάνια.

Η μικρούλα τραγούδησε χωρίς ντροπές την «Μερακλίνα» με την συνοδεία λύρας και λαούτου, κάνοντας άπαντες στο κέντρο να καμαρώνουν. Η οικογένεια πλάι της δεν μπορούσε παρά να την βλέπει να το απολαμβάνει και ίσως να κάνει και τα πρώτα της βήματα στο παραδοσιακό τραγούδι. Κάπως έτσι τα μικρά παιδιά αγαπάνε ακόμη περισσότερο το τραγούδι, την παράδοση και φυσικά την ίδια την Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap