Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

98 Shares

Οι Κρητικοί και όσοι έχουν αγαπήσει το νησί έπειτα από εξερεύνηση στις διακοπές τους, γνωρίζουν καλά πως όταν αυτό που επιδιώκεις είναι η ηρεμία και η άγρια ομορφιά «κατηφορίζεις» προς τον νότο. Εκεί όπου σε αντίθεση με τον πιο ανεπτυγμένο και πολύβουο βορρά, η νότια ακτογραμμή κρύβει άπειρα εντυπωσιακά τοπία που όπως για παράδειγμα το Βαθύ.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Η παραλία Βαθύ είναι για αρκετούς η πιο όμορφη «μοναχική» παραλία σε ολόκληρη τη Νότια Κρήτη και αξίζει απόλυτα τα 10 χιλιόμετρα κακοτράχαλου χωματόδρομου καθώς αφήνετε πίσω σας την Μονή Οδηγήτριας μέχρι να φτάσετε στο νότιο κρητικό πέλαγος. Με αφετηρία το χωριό Σίβα στην Μεσαρά, όποιος έχει διάθεση για «περιπέτεια», θεωρεί τον εαυτό του «ψαγμένο» περιηγητή και δεν τον ενδιαφέρουν οι πολυτέλειες, τότε ναι το Βαθύ είναι ο απόλυτος προορισμός!

Απαραίτητα είναι η αρκετή υπομονή κατά την δύσκολη διαδρομή, το άνοιγμα-κλείσιμο περιφράξεων και η οργάνωση για την προμήθεια των βασικότερων που χρειάζεστε για μία αξέχαστη μονοήμερη. Η άφιξη σας στο φυσικό απάνεμο λιμάνι, όπου όπως λένε οι ντόπιοι ήταν καταφύγιο για τους πειρατές όταν αγρίευε η θάλασσα, θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω για τον κόπο…

Ο γνωστός μας από πολλές υπέροχες παραγωγές με την Κρήτη στο επίκεντρο, Νίκος Σαράντος, έφτασε μέχρι το μακρινό Βαθύ και κατέγραψε μοναδικά πλάνα με το drone του:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap