Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανάμεσα στα αμέτρητα υπέροχα τοπία που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα μας από άκρη σε άκρη, ορισμένα είναι τόσο εντυπωσιακά που αποτελούν την σημαντικότερη διαφήμιση της χώρας στο εξωτερικό. Οι ομορφιές αυτές, το ιδανικό κλίμα και η αυθεντική ελληνική φιλοξενία είναι τα στοιχεία που οδηγούν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Ένας τέτοιος τόπος δίχως καμία αμφιβολία είναι η Ελαφόνησος στην Πελοπόνησσο…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Στο νότιο άκρο του νομού Λακωνία, η νήσος Ελαφόνησος είναι ένα θαύμα της φύσης όπου η χρυσή αμμουδιά γίνεται ένα με τα τιρκουάζ ρηχά νερά με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο! Όσοι έχουν επισκεφτεί το μέρος που περιγράφουμε, καταλαβαίνουν πως τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψει κάποιος την απίστευτη ομορφιά του τοπίου ιδιαίτερα κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Οι αποχρώσεις του μπλε, η ατέλειωτη αμμουδιά και η απόλυτη ηρεμία κάνουν την Ελαφόνησο έναν προορισμό ονειρεμένων διακοπών!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο youtube αποτυπώνει απόλυτα σε δύο λεπτά το απίστευτο τοπίο που απολαμβάνουν κάθε καλοκαίρι χιλιάδες έλληνες και ξένοι τουρίστες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ