Βρειτε μας στα Social Media

VIRAL

Πεισματάρης γάτος έμεινε σε στύλο για 2 ημέρες και αρνούνταν να κατέβει!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
41 Shares

Για τουλάχιστον δύο ημέρες και ίσως και περισσότερο, οι κάτοικοι μιας γειτονιάς του Ντένβερ στο Κολοράντο, ανησυχούσαν για την τύχη μιας μαύρης γάτας που ονομαζόταν Πάνθηρας και βρισκόταν στην κορυφή ενός στύλου ύψους 11 μέτρων.

Ο Πάνθηρας παρέμεινε στη θέση του παρά τις προσπάθειες του συνιδιοκτήτη του, Alexis Soberanis και άλλων να τον κατεβάσουν. Ούτε οι παρακλήσεις ούτε το δέλεαρ του φαγητού έπιασαν, αναφέρει η Colorado Sentinel.

Ο γάτος εξαφανίστηκε στις αρχές της εβδομάδας και εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του στύλου την Τετάρτη.

«Όλοι έλεγαν: ‘Βάλτε φαγητό κάτω και θα κατέβει τελικά’», δήλωσε η κάτοικος της Ορόρα Jessica Meadows το πρωί της Παρασκευής, όταν στην πόλη έπεσε το πρώτο χιόνι της σεζόν.  Η Meadows είπε ότι η ίδια και άλλοι γείτονες κάλεσαν για βοήθεια την τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού. «Όλοι λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα», είπε η Meadows.

Η συνήθης πρακτική, σύμφωνα με μια άλλη εταιρεία ηλεκτρικού είναι να δίνεται χρόνος στις γάτες να κατέβουν μόνες τους, ανέφερε η Sentinel Colorado.

Τα νέα για τον Πάνθηρα έφτασαν μέχρι τον δημοτικό σύμβουλο της Ορόρα Κέρτις Γκάρντνερ. Έτσι, οι αξιωματούχοι της πόλης έστειλαν ένα φορτηγό με σκάλα το απόγευμα της Παρασκευής. Αφού έβαλαν το φορτηγό στη θέση του, οι πυροσβέστες έσωσαν τη γάτα. Ο Πάνθηρας φαινόταν πρόθυμος να μπει σε ένα κλουβί για κατοικίδια.

Η Kimberly Medina, μια άλλη συνιδιοκτήτρια του Πάνθηρα, είπε ότι πάντα του επιτρεπόταν να βγαίνει έξω. Όχι πια, είπε: «Ποτέ».

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap