Βρειτε μας στα Social Media

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θα δανείζατε το πρόσωπο και τη φωνή σας σε ρομπότ για 175.000 ευρώ;

Δημοσιεύτηκε

στις

ρομπότ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Εταιρεία πληρώνει 175.000 ευρώ για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και τις φωνές ανθρώπων προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε ρομπότ!

Σύμφωνα με το reader.gr, η Promobot που κατασκευάζει αυτόνομα ρομπότ, ανακοίνωσε πως αναζητά ένα «ευγενές και φιλικό» ανθρώπινο πρόσωπο για το νέο της πρότζεκτ: ένα ανθρωποειδές που θα εργάζεται σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και άλλα σημεία με κίνηση.

«Η εταιρεία μας αναπτύσσει τεχνολογίες στο πεδίο της αναγνώρισης προσώπου και φωνής, στην αυτόνομη πλοήγηση, την τεχνητή νοημοσύνη και άλλα πεδία της ρομποτικής» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Promobot που παράγει και πουλάει ανθρωποειδή ρομπότ στην αγορά.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να δανείσει επ’ αόριστον το πρόσωπό του στο «φιλικό και ευγενές» ρομπότ των εμπορικών κέντρων του μέλλοντος, θα λάβει την παχυλή αμοιβή των 175.000 ευρώ.

Η Promobot θα σκανάρει το πρόσωπο και το σώμα του, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο μοντέλο. Στη συνέχεια αυτός που θα επιλεγεί θα διαβάσει φράσεις και προτάσεις από υλικό χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap