Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι ζήτησε από τη γυναίκα του όταν τον επισκέφτηκε στη φυλακή

Δημοσιεύτηκε

στις

Πέτρος Φιλιππίδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
397 Shares

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης. Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου – η οποία βρίσκεται στο πλευρό του – τον επισκέφτηκε και του έδωσε μία υπόσχεση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time, ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή.

Η ίδια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του ηθοποιού είναι να προσέχει η γυναίκα του, τον γιο τους.

Στο ίδιο κελί με τον Λιγνάδη
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη
τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού θεωρεί ότι θα νιώθει πιο ασφαλής. Σε περίπτωση που η αποφυλάκισή του δεν γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

 

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap