Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

ΚΟΥΙΖ: Πόσο καλά γνωρίζεις τα Κρητικά προϊόντα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαλκιαδάκη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Με έναν πολύ έξυπνο αλλά και διδακτικό τρόπο, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης προσπάθησαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο κουίζ.

Μέσα από αυτό, καλούν τους Κρητικούς (και όχι μόνο) να απαντήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν σε ένα τεστ γνώσεων γύρω από τα Κρητικά προϊόντα και επιβραβεύουν τους νικητές με δώρα συνολικής αξίας 500€!

 

Όπως αναφέρει και η εταιρεία:

«Στα s/m Χαλκιαδάκης, από το 1980 έως και σήμερα, εμπιστευόμαστε τους κρητικούς παραγωγούς και τα εκλεκτά προϊόντα τους.

40 χρόνια στηρίζουμε την κρητική διατροφή και σας προσκαλούμε να παίξετε το κουίζ μας για να γνωρίσετε την ιστορία των προϊόντων που καλλιεργούνται και μαγειρεύονται στο νησί μας, καθώς και τα μυστικά της ασύγκριτης γεύσης τους!

Ελάτε να παίξουμε και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας για τα προϊόντα που καλλιεργούνται και μαγειρεύονται στο νησί μας, καθώς και τα μυστικά της ασύγκριτης γεύσης τους!

👉 Εσύ πόσο καλά ξέρεις τα κρητικά προϊόντα;

Παίξε τώρα, απάντησε σωστά και γρήγορα όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και μπες στην κλήρωση για δώρα συνολικής αξίας 500€!»

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΕΔΩ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap