Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Κρύος καιρός, ζεστή καρδιά – Το νου μας στους αστέγους και στα ζωάκια!

Δημοσιεύτηκε

στις

αστεγος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
100 Shares

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει πολύ χαμηλά για τα δεδομένα της Κρήτης και του Ρεθύμνου.

Άνθρωποι σε όλο το νησί έχουν χάσει τη ζωή τους από επικίνδυνες αναθυμιάσεις σε μια προσπάθεια να βρουν ζεστασιά με τον λάθος τρόπο. Οι κτηνοτρόφοι έχουν κατεβάσει τα ποίμνιά τους σε υψόμετρο κάτω των 700 μέτρων σε μια απόπειρα να επιβιώσουν του χιονιά της “Ελπίδας“. Τα σχολεία του Ρεθύμνου θα παραμείνουν κλειστά και στη διάθεση του κοινού θα τεθεί η κλιματιζόμενη αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ της πόλης τη Δευτέρα και την Τρίτη 8 με 8.

Ας έχουμε τα αυτιά μας και την καρδιά μας ανοιχτά για τον συνάνθρωπο που μπορεί να βρεθεί σε ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες με το πολικό ψύχος.

Η τοπική αυτοδιοίκηση και η τοπική εκκλησία έχουν ευήκοα ώτα και βοηθούν καθημερινά και εκτάκτως, όμως αυτό δε σημαίνει ότι γνωρίζουν τα πάντα και εδώ έρχεται ο καθένας μας να κάνει τη διαφορά.

Επιπλέον, ας κάνουμε κάτι και για τα αδέσποτα, ας βάλουμε λίγη τροφή σε σημεία που γνωρίζουμε για να βοηθηθούν και αυτά με αυτές τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Και βέβαια μην ξεχνάμε και τα δικά μας κατοικίδια σε μπαλκόνια και αυλές που αυτές τις μέρες το κρύο μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή. Ας βάλουμε τα καναρίνια στο κλιμακοστάσιο, στην αποθήκη ή σε όποιο άλλο δωμάτιο μπορούμε, γιατί το κρύο είναι τσουχτερό και για τα ζωάκια.

Κρύο είναι και θα περάσει, η ζεστασιά της προσφοράς όμως παραμένει στην καρδιά. Δοκιμάστε το άφοβα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap