Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Τι ζητούν οι Ρεθυμνιώτες για τον τόπο τους το 2022;

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
121 Shares

Αυτές τις μέρες συνηθίζουμε να κάνουμε έναν απολογισμό, αλλά και να σκεφτόμαστε τι θα θέλαμε για το νέο έτος. Έτσι λοιπόν και για το Ρέθυμνο, θα θέλαμε ένα νέο λιμάνι. Είμαστε σε δίλημμα για το πού ακριβώς να χωροθετηθεί. Θα ήταν καλό να συγκεντρώσει την εμπορική δραστηριότητα, ώστε στην πόλη να ενδυναμωθεί η επιβατική τουριστική κίνηση με την κρουαζιέρα και τα… υδροπλάνα που εδώ και μια δεκαετία τα περιμένουμε. Για αυτά και πολλά ακόμα, προσδοκούμε η Ρένα Κουτσαλεδάκη που είναι στο τιμόνι του λιμενικού ταμείου, να μας έχει ευχάριστα νέα.

Από τον δήμαρχο, Γιώργο Μαρινάκη, θα θέλαμε να διασφαλίσει ότι τόσο ο ΒΟΑΚ, όσο και η περιφερειακή οδός του Ρεθύμνου, νότια της πόλης, θα έχει τις προδιαγραφές που οραματίζονται οι Ρεθυμνιώτες χωρίς να αποτελούν τροχοπέδη, αλλά εφόδιο ανάπτυξης. Αρωγός και ο Θοδωρής Νίνος που είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα.

Από τη ΔΕΥΑΡ, θα θέλαμε πιο χαμηλές τιμές στα τιμολόγια… Να συνεργαστεί με τον ΟΑΚ, να πιούμε και να ποτίσουμε περισσότερο από το Φράγμα των Ποταμών στο Αμάρι και να προσέξουμε λίγο περισσότερο τις Πηγές της Αργυρούπολης και τη Λίμνη του Κουρνά.

Οι Αμαριώτες θα ήθελαν να δουν επιτέλους τη Σχολή Ασωμάτων να λειτουργεί και να προσφέρει στον τόπο, αλλά και ένα νέο αστυνομικό τμήμα για να αισθάνονται ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής.

Στον γειτονικό Άγιο Βασίλειο, θα θέλαμε να δούμε υδροπλάνα στην Αγία Γαλήνη και να προχωρήσει ο ΝΟΑΚ, ώστε βοράς και νότος του Ρεθύμνου να έρθουν πιο κοντά.

Και στον Μυλοπόταμο θα θέλαμε να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες και να μπει σε τροχιά υλοποίησης η βελτίωση του οδικού δικτύου και στα ορεινά των Ανωγείων θα θέλαμε να δούμε το νοτιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης!

Όλα αυτά τα ακούμε και τα οραματιζόμαστε πολλά χρόνια…

Μακάρι το 2022 να είναι χρονιά επανεκκίνησης για το Ρέθυμνο και τους Ρεθυμνιώτες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap