Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan
Ρέθυμνο πανηγυρι Ρέθυμνο πανηγυρι

Ρέθυμνο

Σείστηκε το Ρέθυμνο από το γλέντι στο χθεσινό πανηγύρι του Άρη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πόσο ανάγκη το είχαμε αυτό όλοι όσοι βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο προαύλιο του Γυμνασίου στα Μισίρια, δεν λέγεται! Φαγητό, κρασί, κέφι, χορός, χαμόγελα, παρεάκια σαν να μην πέρασε ποτέ μια… πανδημία!

Το ραντεβού για το πανηγύρι του Άρη Ρεθύμνου, είχε δοθεί μέρες πριν και το Daynight.gr, υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, σας είχε προϊδεάσει.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και είναι ενδεικτικό πως καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, εκτιμάται ότι περίπου 2.000 άτομα κάθε ηλικίας, πέρασαν από το σημείο για να ξεφαντώσουν! Άτομα που διασκέδασαν με την ψυχή τους υπό την μουσική συνοδεία του Νίκου Καρκάνη και του συγκροτήματός του.

Για μία ακόμη χρονιά, κι έχοντας τη… φούρια των δύο χρόνων απραξίας ελέω πανδημίας, οι άνθρωποι του Άρη Ρεθύμνου, όσο και όλοι οι εθελοντές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διοργάνωσαν μία άρτια εκδήλωση με τρομερή εξυπηρέτηση!

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς πρόσφεραν μια βραδιά αυθεντικής διασκέδασης με καλή κρητική μουσική, παραδοσιακό φαγητό και βεβαίως άφθονο κέφι, σε μια εποχή που άπαντες την είχαμε ανάγκη!

Ωστόσο, όλα τα όμορφα που ζήσαμε χθες βράδυ στα Μισίρια, πρόκειται να τα βιώσουμε ξανά πολύ σύντομα, καθώς ο Άρης Ρεθύμνου ετοιμάζεται για το… repeat τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου! Θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα για περαιτέρω λεπτομέρειες…

Ο φωτογραφικός φακός του Daynight.gr βρέθηκε στο πανηγύρι του Άρη Ρεθύμνου και σας μεταφέρει το… διονυσιακό κλίμα που επικράτησε, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες:

Την αγαπήσαμε! Η γιαγιά από την Κρήτη που απαγγέλλει καψουρο-μαντινάδες 💘

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ