Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ξεκινούν αύριο Παρασκευή οι εγγραφές σε Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Δημοσιεύτηκε

στις

παιδικός σταθμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλησιάζοντας στην λήξη της σχολικής χρονιάς,  θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, επιλέγοντας τις δομές μας για τα πρώτα βήματα των παιδιών σας.

Εν’ όψη των εγγραφών για τη νέα σχολική περίοδο 2019 – 2020 στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου και προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη κατά την εγγραφή των παιδιών στις δομές μας συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης (www.rethymno.gr) όπου απευθείας θα λαμβάνετε γνώση της μοριοδότησης σας. Η αίτηση γίνεται στο όνομα της μητέρας ή του πατέρα σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.

Προσοχή!

  1. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στον Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό της 1ης επιλογής τους ή στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (Ζυμβρακάκη 12, 74132 Ρέθυμνο – τηλ. 28310.20468) προκειμένου, με την βοήθεια των Προϊσταμένων & αρμοδίων υπαλλήλων, να συμπληρώνονται ορθά οι αιτήσεις τους.
  2. Οι αιτήσεις επανεγγραφής υπάγονται στο σύστημα μοριοδότησης και συνεπώς οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και θα μοριοδοτούνται όπως μοριοδοτούνται και οι αιτήσεις εγγραφής.

Η περίοδος Υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ξεκινάει από Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019. Εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές και σε όλη τη διάρκεια του έτους, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και δεν εκκρεμούν εμπρόθεσμες αιτήσεις που δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Στους Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα φιλοξενηθούν βρέφη γεννημένα από 01.04.2017 έως 30.03.2018 & νήπια γεννημένα από 01.01.2016 έως 30.03.2017.

Επισημαίνεται ότι το 80% της Δυναμικότητας των θέσεων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής».

Δείτε επίσης: Α΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Περιβολίων: Μπήκαμε στο στολίδι του Ρεθύμνου! 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ