Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πρόσωπο-μυστήριο παραμένει ο νεαρός ο οποίος έπεσε στα Αμαριώτικα βουνά Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares
Στο κενό έχουν πέσει οι προσπάθειες να βρεθούν συγγενείς του

Πρόσωπο-μυστήριο παραμένει ο νεαρός ο οποίος έπεσε στα Αμαριώτικα βουνά Ρεθύμνου και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα και την ακατάσχετη αιμορραγία.

Αν και έχουν περάσει 5 μέρες από το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε την Παρασκευή τη ζωή, η οικογένεια του δεν τον έχει ακόμα αναζητήσει το Γερμανό ή δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει και δεν γνωρίζει ότι ο 21χρονος χάθηκε τόσο απροσδόκητα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr o ιατροδικαστής κ.Παπαδομανωλάκης «έχουμε ενημερώσει τις υπηρεσίες στη Γερμανία, έχει ληφθεί dna και οδοντόγραμμα με το  οποίο μπορεί να γίνει ταυτοποίηση από αρχεία οδοντιάτρων, ενώ φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα έχουν σταλεί στην Ιnterpol (για πρόσωπα σεσημασμένα). Μέχρι στιγμής παραμένει αγνώστων στοιχείων ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα η σορός να παραμείνει στο χώρο ακόμη και για χρόνια μέχρι να βρεθούν συγγενείς».

Ο άτυχος Γερμανός βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν έπεσε στα Αμαριώτικα βουνά και χρειάστηκε αιμόφυρτος να συρθεί αναζητώντας βοήθεια. Ο βοσκός που τον εντόπισε τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Αγ. Φωτεινής ενώ κατάφερε μόνο να ψελλίσει το όνομά του και ότι είναι Γερμανός.

Έψαξαν τα καταλύματα

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα σακ βουαγιάζ που όμως δεν φώτισε περισσότερο το μυστήριο της ταυτότητας του νεαρού καθώς δεν περιείχε προσωπικά έγγραφα. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες στη Γερμανία σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα στοιχεία ταυτότητας και να επιστρέψει η σορός στην οικογένεια . Παράλληλα ρωτήθηκαν όλοι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και δωματίων στην περιοχή και στα περίχωρα του Ρεθύμνου για το αν υπάρχει ένοικος με τα χαρακτηριστικά του Γερμανού που δεν επέστρεψε, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Δεύτερος νεκρός αγνώστων στοιχείων

Υπενθυμίζεται ότι δεν πρόκειται για το μόνο νεκρό αγνώστων στοιχείων στην Κρήτη αφού τις προηγούμενες μέρες σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο άνδρας στα Χανιά. Από αναφορές πολιτών εικάζεται ότι πρόκειται για Βούλγαρο που περιφερόταν στην πόλη, αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν περισσότερα στοιχεία και κανείς δεν έχει αναζητήσει τον άτυχο άνδρα.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap