Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Προίκα του μωρού» στο Ρέθυμνο: Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία

Δημοσιεύτηκε

στις

προίκα του μωρού Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
28 Shares

Με μια νεοσύστατη υπηρεσία στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου Ρεθύμνης, που φέρει την επωνυμία «Προίκα του μωρού», η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου σε συνεργασία με την δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, καλωσορίζουν «τη νέα χρονιά και κάθε νέα ζωή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Στόχος είναι η στήριξη των γυναικών του δήμου Ρεθύμνης που κυοφορούν, πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους εντός του έτους 2022, σε δημόσιο νοσοκομείο και είναι ωφελούμενες του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ).

Το πακέτο της «Προίκας του μωρού» περιλαμβάνει όλα τα βασικά είδη, καθώς και εξοπλισμό που χρειάζονται το βρέφος και η μητέρα του, κατά τους πρώτους μήνες ανάπτυξης του μωρού.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ ‘Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, προσκαλούν τους Ρεθυμνιώτες να συνδράμουν στην υποδοχή που «αξίζει σε κάθε νέο μέλος της κοινωνίας μας, προσφέροντας είδη που θα διευκολύνουν τη μετάβασή του στο κόσμο, με την αγάπη και την ποιότητα που του αξίζει».

Πληροφορίες για τις ενδιαφερόμενες μέλλουσες μητέρες που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης αλλά και για τους δωρητές πολίτες, παρέχονται από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνης στο τηλέφωνο 2831021307 καθώς και από το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Ρεθύμνης στο τηλέφωνο 2831051916 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap