Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Περιπέτεια εν πλω για το «Πρέβελη» – Δεν κατάφερε να φτάσει στη Χάλκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
64 Shares

Περιπέτεια εν πλω για το πλοίο “ΠΡΕΒΕΛΗ”, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (8 Ιανουαρίου) δεν κατάφερε να φτάσει στο λιμάνι της Χάλκης, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το υπουργείο Ναυτιλίας:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χάλκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, κι ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Ρόδου.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Χάλκης οκτώ (08) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν δεκατρείς (13) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. προς επιβίβαση.

Επίσης, ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χάλκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, κι ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τους λιμένες Διαφανίου – Καρπάθου – Κάσου – Σητείας – Ηρακλείου – Ανάφης – Θήρας – Μήλου – Πειραιά, ενώ στο εν λόγω πλοίο δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Χάλκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap