Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Οι μικροί ήρωες του Ρεθύμνου: Τιμή στους ανθρώπους που κρατάνε πράσινη την πόλη! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πολλές φορές προσπερνάμε τα απλά και ωραία της καθημερινότητας, ενώ περνάμε από δίπλα τους. Τα καλώς, όπως και τα κακώς κείμενα, δε συμβαίνουν… αυτόματα, από μόνα τους. Ο λόγος για το προσωπικό που αδιάλειπτα επιμελείται το πράσινο του δήμου και που δεν έχει σταματήσει στιγμή να περιποιείται και να ομορφαίνει την πόλη του Ρεθύμνου.

Περνάς από κάποιο σημείο και νομίζεις ότι κάτι έχει αλλάξει, αλλά δεν ξέρεις τι ή και ακριβώς την ώρα που οι υπάλληλοι του δήμου Ρεθύμνου, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Μην προσπερνάτε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σκεφθείτε ότι κάτι γίνεται που σας ομορφαίνει την ημέρα.

Είναι φωτογραφίες από την περιοχή του παλαιοντολογικού μουσείου και από την κεντρική λεωφόρο στο Ρέθυμνο, κάποια από τα πολυάριθμα σημεία που επιμελούνται καθημερινά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου.

Είναι τόσο εύκολο να πάρουμε μια νότα αισιοδοξίας για τη μέρα μας και να συνεχίσουμε παρά τις όποιες δυσκολίες. Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα παρκαρίσματα όπου να’ναι, τα σκουπίδια όπου να’ναι, μη γίνουμε όμως κι εμείς “όπου να’ναι”.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και το παραμικρό θετικό στην καθημερινότητά μας, μακριά από τη μιζέρια και με ενδιαφέρον για εμάς, τον γείτονα και τον τόπο μας…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ