Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Επεισοδιακό debate μεταξύ Μαρινάκη και Νίνου χθες το βράδυ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Η δυναμική τηλεμαχία Γιώργου Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνου στο «Ψηφί-Ζω Κρήτη» της ΚΡΗΤΗ TV

Μία τηλεμαχία με αρκετές στιγμές έντασης, εκνευρισμού και πυρά εκατέρωθεν από τους κκ. Γιώργο Μαρινάκη και Θοδωρή Νίνου.

Αρκετές στιγμές της συζήτησης, ο διάλογος ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προκάλεσε ένταση, με τον κ. Νίνο να κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη για έλλειψη έργου και τον κ. Μαρινάκη να απάντα στον κ. Νίνο για έλλειψη πρότασης και σχεδιασμού για Ρέθυμνο.

Ωστόσο μια αναφορά του Θοδωρή Νίνου για τρεις υποψηφίους του Γιώργου Μαρινάκη όσον αφορά το τι θα πράξουν στο Β’ γύρο έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς και να πυροδοτήσει και τη σκληρή ανακοίνωση του Μιχάλη Ανδρουλάκη, πρώτου σε ψήφους του Κρεβετζάκη, σύμφωνα με την οποία καλεί μαζικά τους πολίτες που τον στήριξαν, να στηρίξουν το Γιώργο Μαρινάκη, την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά, η αιχμηρή ανακοίνωση του κ. Ανδρουλάκη:

«Μόλις έλαβα γνώση της διαστρεβλωτικής δήλωσης του κ. Νίνου με την οποία δηλώνει ότι δεν συμφωνώ με την απόφαση της παράταξης μας να στηρίξουμε τον κ. Μαρινάκη.

Όταν η αθλιότητα περισσεύει η ψευδολογία γίνεται καθημερινότητα, στην παρούσα φάση αυτή εκφράζεται από τον κ. Νίνο, ο οποίος βλέποντας το ναυάγιο του την προσεχή Κυριακή  ψάχνει σωσίβια με ψευδής δηλώσεις.

Καλώ όλους όσους με στήριξαν την προηγούμενη Κυριακή να ψηφίσουν μαζικά την επιλογή μας, το Γιώργο Μαρινάκη.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Πηγή:neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap