Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Οδηγώντας με κομμένη την ανάσα στην κορυφή του Ψηλορείτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares
  1. Ένας αρκετά τολμηρός και σίγουρα εναλλακτικός ξένος τουρίστας, ήθελε να δει την Κρήτη από ψηλά και να πάρει μια γερή δόση αδρεναλίνης πριν επιστρέψει στην χώρα του. Αποφάσισε λοιπόν να ανηφορίσει με το αμάξι του μέχρι την κορυφή του Ψηλορείτη και να αγναντεύει την απίστευτη περιμετρική θέα από το Αστεροσκοπείο του Σκίνακα στα 175ο μέτρα υψόμετρο. Μάλιστα αναφέρει σε σχόλιο του πως ήταν η δεύτερη προσπάθεια, καθώς την πρώτη πριν από ένα χρόνο δεν τα κατάφερε επειδή η περιοχή ήταν εντελώς καλυμμένη από χιόνι!

Ίσως έβαλε κάποιο στοίχημα με φίλους πάντως, γιατί δεν αμέλησε να καταγράψει την διαδρομή στον πιο ψηλό δρόμο της Κρήτης με ειδική κάμερα στο αυτοκίνητο. Μάλλον για να τους πείσει για το ότι βρέθηκε στην κορυφή του Νησιού και επίσης οδήγησε με κομμένη την ανάσα μερικά μέτρα πλάι από το απόλυτο κενό σε κάποια επικίνδυνα σημεία.

Σε κάθε περίπτωση, μας προσέφερε ένα δυνατό βίντεο με πλάνα από την κατάβαση που συγκλονίζει με τον συνδυασμό του κακοτράχαλου τοπίου και του απέραντου γαλάζιου ουρανού και θάλασσας

Δείτε το βίντεο και πείτε ένα ευχαριστώ στον κουζουλότουρίστα που δεν έμεινε αραχτός στην παραλία όπως οι περισσότεροι, αλλά τόλμησε την ανάβαση μέχρι τα 1750 του Ψηλορείτη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap