Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

«Ούτε να το σκέφτεσαι» – Ο γιατρός από την Κρήτη που έγινε viral «ταπώνει» τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Φραγκάκης Γεωργιάδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
711 Shares

Το χθεσινό μήνυμα του Μανώλη Φραγκάκη για τον εμβολιασμό (δες ΕΔΩ), άγγιξε πολλούς. Χρήστες στα μέσα και κοινωνικής δικτύωσης αλλά και πολλά μέσα ενημέρωσης, αναδημοσίευσαν την ανάρτηση του, γεγονός που όπως αναφέρει σε επόμενη ανάρτηση τον έκανε χαρούμενο.

Μέχρι που η κοινοποίηση έφτασε στα χέρια του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μάλιστα, τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Κι αυτό εξόργισε τον κ. Φραγκάκη.

Ο ίδιος απαντά στον Υπουργό πως “δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας”.

Ολόκληρη η δημοσίευσή του Μανώλη Φραγκάκη: 

“Χθες αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να κοινοποιήσουν και να αναπαράξουν ένα κείμενο που έγραψα σχετικά με την ανάγκη να συζητήσουμε για τον εμβολιασμό και την ανάγκη να σταματήσουν να διακινούνται τερατώδεις φήμες γύρω από αυτόν, φήμες που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα.

Για τους συντριπτικά περισσότερους από αυτούς νιώθω χαρά, γιατί καταλαβαίνω ότι αυτό που έγραψα άγγιξε αρκετό κόσμο που θέλησε να το μοιραστεί είτε γιατί τον εξέφραζε είτε γιατί θεώρησε ότι μπορεί να είναι πειστικό για ανθρώπους που εξακολουθούν να είναι δικαίως φοβισμένοι ή μπερδεμένοι.

Όχι για όλους όμως.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία, φωνάζοντας κιόλας ότι δεν πρέπει να του κλέψει την ιδέα η τρόικα γιατί η ιδέα ήταν δική του.

Ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας είχαμε κουμπαρά στο δωμάτιο των γιατρών του ΤΕΠ, για να αγοράζουμε γάντια από το απέναντι φαρμακείο.Η πρόταση μου σε κάθε κ. Γεωργιάδη είναι να εκμεταλλευτεί αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη δημόσια υγεία για να σωπάσει.

Αν όμως δεν το επιθυμεί, κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του, ας γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν είναι γιατί γεννήθηκαν συνωμοσιολόγοι.

Είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία, την ενημέρωση και την κατοχύρωση της σχέσης εμπιστοσύνης με το σύστημα υγείας και τους γιατρούς.

Αδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι.
Όχι στο όνομά μου.
Όχι στο όνομά μας.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap