Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Κακοποίηση παιδιών στην Κρήτη: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο» εξομολογείται ο δικηγόρος του πατέρα

Δημοσιεύτηκε

στις

κακοποίηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πατέρας των παιδιών που κακοποιήθηκαν βάναυσα στα χέρια του 52χρονου Σύρου συντρόφου της μητέρας τους ζητά τώρα να αναλάβει την επιμέλεια τους, ενώ μόλις χθες κατέθεσε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του προφυλακισμένου Σύρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είναι συγκλονισμένος από τα όσα έχουν αποκαλυφθεί και υποστηρίζει ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα μαρτύρια των παιδιών.

Είχε χωρίσει με τη μητέρα τους πριν από χρόνια και διέμενε σε άλλη περιοχή. Νιώθει συντετριμμένος και μόνο στην σκέψη ότι η μητέρα μπορεί να γνώριζε και εντούτοις δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Ο δικηγόρος του πατέρα, Γιώργος Κοκοσάλης, αναφερόμενος στην υπόθεση εξέφρασε στο Cretalive την αποστροφή και την απέχθεια του για το περιεχόμενο της δικογραφίας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν μπόρεσε καν να δει το οπτικοακουστικό υλικό, το βίντεο στο οποίο το μικρότερο αγόρι, ο 14χρονος, είχε καταγράψει την σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο μέσα στο σπίτι.

Γιώργος Κοκοσάλης

Ο δικηγόρος κ. Γιώργος Κοκοσάλης

«Είναι μία δικογραφία που η ανάγνωση της χρειάζεται ατσάλινο στομάχι… Προσωπικά εγώ που έχω χειριστεί υποθέσεις και υποθέσεις, δεν άντεξα… Πολύ σκληρό υλικό. Μόνο αποστροφή!» σχολίασε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ