Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Καταφθάνουν στην Κρήτη οι καλύτεροι Έλληνες πιλότοι της Ομάδας ΖΕΥΣ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
0 Shares

Ο εορτασμός του προστάτη του νησιού, Αρχάγγελου Μιχαήλ, αποτελεί την ιδιαίτερη αφορμή για την “προσγείωση” στην Κρήτη των κορυφαίων ελλήνων πιλότων που απαρτίζουν την διάσημη ομάδα ΖΕΥΣ! Για ακόμη μία φορά οι έμπειροι πιλότοι θα “σκίσουν” τον ουρανό και θα προσφέουν ένα τρομερό θέαμα σε όσους παρακολουθούν από το έδαφος. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Σούδα στο νομό Χανίων:

• Από το Σάββατο έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+.

• Η Πτέρυγα θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες: το Σάββατο 4, την Κυριακή 5, Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου από 9 ως 5μ.μ. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από 12μ. ως 5μ.μ.

• Την Κυριακή στις 3 μ.μ. στην 115 Π.Μ. θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις από την ομάδα “Ζευς” με αεροσκάφος F-16 Block 52+.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap